Monday, November 22, 2010

Task Struktur : Jambatan Gantung, Langkawi



Percutian ke Pulau Langkawi, Kedah... Sangat2 suka pada struktur jambatan gantung... Kalau mereka yang gayat pasti tak bergerak ke manalah jawabnye... Aku sendiri pun menggeletar kaki masa nak berjalan...






Kalau ada rezeki dan masa akan aku jejak lagi kaki ke sana... :)

4 comments:

wa kaljis said...

Gambar no.1 tu mmg lawa view dia.. Saya last sekali ke Langkawi 3 tahun lepas kot.. Tak pernah naik sampai ke sini hehe takut gayat kot.. Tapi demi gambar2 pemandangan yg menarik, insyaAllah tahun depan ada dalam plan.. hehe..

Nem0 o0h Nem0 said...

kalo sy jgn harap la nak naik ni,tk nakkkk.. sbb gayat.

Chilabaey's Central said...

To: Wa Kaljis...

Terima kasih... Jangan kata awak jer... Saya mula2 melangkah atas platform tu jer terus kepala lutut menggigil... Lagi2 bila tengok celah2 pagar tu, nampak pemandangan bawah...

Uishhh ngeri siut... Rasa takleh melangkah dah.. lama2 tu barulah ok.. Itu pun jalan slow2... gayat juga saya rupanye... :)

Chilabaey's Central said...

To: Nem0 o0h Nem0...

Kalau orang gayat memang takleh melangkah nanti... Tinggi giler dan ia tergantung jer pulak tu... :)